Kalender / Er Gud hjemme

Er Gud hjemme

Et kort resume:

Kirketjeneren Lucy er en falden engel. Hun ønsker sig brændende at få vingerne igen, og finder ud af at en uselvisk handling er vejen frem. Den kirke hun er ansat i er lukningstruet, og hun sætter sig for at redde den.
Tre mænd dukker op i kirken. Den ene er arkitekten Per Kash, der vil lave bygningen om til en verdensbasar. Den anden er gpelsangeren Baldo Zarr, som vil skabe et gospeltabernakel i huset. Den sidste er sushikokken Mel Chi Horr, der vil skabe en fin restaurant.
Lucy får de tre til at indse, at de kan bruge deres evner sammen og gå ud i verden og gøre godt. Med den åbenbaring får Lucy også opfyldt sine mål, osog hun får sine vinger.
Hør fire sangere i forestilling fyldt med poesi, humor og god musik.

Publikum siger:

”En eftertænksom, dybsindig, humoristisk børneopera på et højt professionelt niveau!”
” Det var en rigtig fin forestilling. Alle børnene syntes, at det var godt, uden undtagelse.”
”Den var sjov, lærerig, smuk og rigtig godt opført og skruet sammen. Jeg kunne godt lide budskabet i forestillingen og sammenhængen med biblen.”